Переваги гаражних воріт Ryterna

Компанія Ryterna – один із лідерів європейського ринку з виробництва гаражних секційних, розпашних та відкатних воріт будь-якого рівня складності. Це всесвітньо відомий бренд з досвідом більше 25 років. Основні виробничі потужності компанії знаходяться в Литовській Республіці, а експорт продукції здійснюється в більш ніж 30 країн світу. Гаражні ворота Ryterna – це сучасні системи високої якості, функціональності та надійності, що перевірені десятками років.

Узагальнені переважні характеристики воріт Ryterna

 

Особливості автоматичних воріт для гаража Рітерна – цілий список переваг та інновацій, які компанія встигла впровадити за роки своєї діяльності. Для кожного з видів продукції вони свої, але можна виділити основі узагальнені для будь-яких моделей.

До головних переважних характеристик гаражних воріт Ryterna відносяться:

 

  • Конструкційна продуманість. Економія вільного простору при встановленні секційних та відкатних моделей, а також можливість ними управляти не виходячи з автомобіля за рахунок електроприводів. Елементи механізмів продумані таким чином, щоб прослужити довгі роки. Завдяки полімерному покриттю панелей, догляд за ними буде мінімальним.
  • Максимальна безпека.Уникнення моментів, які можуть привести до защемлення пальців. Конструкції мають вбудований захист від обриву троса, пружини та падіння полотна. Безпека воріт підтверджена європейським сертифікатом TUV.
  • Надійність. Стійкість до ударних навантажень та складних погодних умов, зокрема до сильних поривів вітру. Всі комплектуючі оцинковані, зовнішній шар полотна виконаний зі сталі та має полімерне покриття, що захищає ворота від впливу опадів.
  • Енергозбереження. Виробництво за європейськими стандартами якості та енергозбереження. Крім таких загальноприйнятих характеристик, яктеплі панелі, ворота мають також подвійний ущільнювач, який служить довго та надійно герметизує, перешкоджаючи втраті тепла.
  • Унікальна різноманітність. Виготовлення воріт стандартних та будь-яких нестандартних габаритів. Більше 40 видів панелей та 200 кольорів палітри RAL на вибір, в які можуть бути пофарбовані гаражні ворота. Багаточисленні фактури полотна: «під метал», «під дерево», класичні та інші. Безліч варіантів розташування хвірток та вікон, які можуть мати форму круга чи квадрата. Можливе декорування металевими елементами, зокрема за ескізами замовника.

 

Весь асортимент продукції Ryterna: ворота, комплектуючі, автоматика пройшли екстремальні випробування та готові до використання в кліматичних умовах України.

zmyy.oleg
No Comments
Posted in:
Новини, Огляди
Comments
There are no comments yet.
Write a comment
Your comment
Name
Email
All search results